Perşembe, Temmuz 16

D-Smart'ın Cevabı


2008 temmuz'unda aldığım D-Smart uydu alıcısından UEFA Avrupa ligi maçlarını izleyip izleyemediğimi sordum ve verdikleri cevap aşağıda. Bu platformu destekleyen başkanlara selamlarımı gönderiyorum. Taraftarına böyle sahip çıkıyorlar ...



"2009 yılından itibaren UEFA KUPASI olarak bilinen futbol organizasyonu merkezileştirilerek statüsü değiştirilmiş ve AVRUPA LİGİ (Europa League) adı altında bir lig şeklini almıştır. D-SMART, UEFA tarafından yapılan ihaleyi alarak tüm Avrupa Ligi maçları yayın haklarına 2009/2010 - 2010/2011 - 2011/2012 futbol sezonları için sahip olmuştur. Yeni statüsü ile tüm Avrupa Ligi maçları Eylül ayından itibaren D-Smart platformunda yeni kurulan Euro Futbol kanalından yayınlanacaktır. UEFA Avrupa Ligi ön eleme ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları daha önce olduğu gibi 2011 – 2012 futbol sezonu sonuna kadar Futbol Smart kanalından izlenebilecektir. Müşterilerimizin UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak grup maçlarını izleyebilmeleri için bu maçların yayınlanacağı Euro Futbol Kanalının dahil olduğu Spor Paketine sahip olmaları gerekmektedir. Mevcut D-Smart kullanıcısı olup herhangi bir paket üyeliğine sahip olmayan kullanıcılarımız Spor Paket üyeliğini satın alarak spor kanallarını izleme imkanına sahip olabilirler. Mevcut D-Smart kullanıcısı olup Sinema,Aile veya Full Paket üyeliği olan ancak Euro Futbol yayınını alamayan kullanıcılarımız için ilgili paket yükseltme işlemi bir yıl geçerli olmak üzere belirli bir ücret mukabilinde gerçekleştirilebilecektir. Spor Paketine yıllık sadece 199TL- ye sahip olabilir ayrıca ödemelerinizi anlaşmalı bankaların (Akbank,Garanti Bankası, İş Bankası,Yapı Kredi Bankası ve Finansbank) kredi kartlarına vade farklı 3,6 veya 12 taksit fırsatı ile gerçekleştirebilirsiniz. Spor Paketi satın alma işleminizi, http://extra.dsmart.com.tr/index.asp web sitesinden, SmartCenter ve SmartShop bayiler ile 7/24 kesintisiz hizmet veren 02124780303 numaralı D-Smart Müşteri Hizmetleri aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. ""
D-Smart uyumlu uydu alıcısı ile ilgili daha detaylı bilgi, fiyat ve ödeme seçenekleri için size en yakın Arçelik, Beko, Botech, GoldMaster, Next&Nextstar ve Sunny yetkili bayilerinden birine uğramanızı rica ederiz.
D-Smart ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 478 03 03 numaralı D-Smart Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bildirebilir,
www.dsmart.com.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok: