Pazartesi, Temmuz 6

Güzel TÜRKİSTAN

Güzel Türkistan sana ne oldu?
Seher çağında güllerin soldu
Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat
Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad?
Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...?
Birliğimizin sarsılmaz daği
Ümidimizin sönmez ışığı
Birleş ey halkım, gelmiştir çağı
Bezensin şimdi Türkistan bağı
Uyan halkım, bitsin artık bunca zulümler.

Bayrağını al, kalbin uyansın

Kulluk, esaretin herşeyi yansın
Kur yeni devlet düşmanlar ürksün
Yüce Türkistan göklere değsin
Yayıl, yeşer öz vatanın gül bağlarında.

Baskıcı, komünist Çin yine bindi soydaşlarımızın tepesine. Hala bir kınama bile gelmedi. Çin Cumhurbaşkanı demokrasi adına herşeyi yapacaklarını söylemiş. Bu katliama ise bir iftira başladılar. Böyle soysuz iftirayı atmak için Allah'ın varlığına inanmamak gerekli. Zaten bu rezil ve iğrenç millette aynen bu tabire uyuyor. Elden birşey gelmiyor gelemiyor. Zira bu konuda oradaki soydaşlarımızın neler çektiğini çok iyi biliyorum. Elli yıllık komşumuz bu topraklarda ki zülumden kaçıp Türkiye'ye gelen bi soydaşımız. Neler yaşadıklarını anlatamıyorum bile satırlarda. Nerdesin ecdad, senden sonra seni çekemeyenler Türklere ve müslümanlara yapılmadık zülum bırakmadılar. İşte saat 17:02 itibari ile oradaki durum (Haberturk'ten alınmıştır) :

Çin'de yaşanan korkunç olaylardan sonra gelen mesaj tüyler ürpertti. Çin'de işyeri olan bir işadamı, olayların yaşandığı bölgede bulunan bir çalışanından gelen korkunç maili bizlere ulaştırdı. Güvenliği açısından isimini vermediğimiz okurumuzun bize yolladığı mailde şu ifadelere yerveriliyor:
"Bu yazı Çin’deki çalısanımdan geldi. G. şehrinden ama olay çok büyük. Bütün Xinjiang’da soykırım başlatıldı. Ordu sıradan soykırıma giriyor. Dünya buna birşey yapmalı" mailini bize ulaştıran okurumuz işçisinden gelen maili de bize iletti.

İşte o korkunç mail:
Ağabey burada internet pek güvenli değil, sonra anlatırım... Bizim memlekette China Mobile'i kapattılar, internet ve elektriği kestiler. Şuan ordu bastırıyor, Allah büyüktür... Kanton taraflarında bizim kebabçıları ve meyvecileri öldürüyorlar.

1 yorum:

hrmpasa dedi ki...

asıl şimdi "one minute" zamanıdır..hem dindaş hemde gardaşlar için..tüm millet olarak..