Çarşamba, Temmuz 29

Tek Suçlu Benim Geyiği

"Suç varsa tamamen kişisel olarak benim. Sevenlerimizden özür diliyorum"
Maç verdiği Uygun Bülent'in verdiği demeç bu. Açıkcası maçın 6-7 olmasını istedim ikinci yarıda. Sivas balonu sonunda net olarak patladı. Avrupa'lı hakem çirkefliğe izin vermiyor. Avrupa'da oynamak için pas yapmak lazım sadece yarı alanda oyun oynanmaz. Anderlecht gibi sıradan bi takım böyle yapar yoksa seni. Başkanıda tecrübesizlik deyip durdu maç sonunda. Gençlerbirliği, Denizlispor çeyrek final, yarı final kapısından dönerken tecrübelimiydiler acaba. Vizyon ön plana çıkıyor bu noktada. Sene başı aldık dediği Omotoyossi, Moreno neredeler? Bu kafayla bu kadar işte. Anderlecht Sivas tatili yapar ve döner gelecek hafta. Junior Fenerbahçe olduklarını her alanda kanıtlıyorlar. Bu arada Biglia çok iyi bir orta saha. Ligimizde izlemek isterim bu oyuncuyu.

Not : Sivaslı kardeşim peykan alınmasın sevmiyorum bu klübü ...

4 yorum:

peykân dedi ki...

bunda alınacak bişey yok:) doğruya doğru...kalkıp da 'olsun ya onlar tecrübesiz yine de tebrik takdir ederiz' dicek halin yok... ben maçın 40. dakikasından sonrasını izleyemedim zaten... bu kadar hata yapılabilirdi, bu kadar yenilmeye hazır ve nazır olunabilirdi.. bizim defansımız yok zaten ortada ben göremedim...!
ha tabi ben yine de seviyorum :) hataları olsa da olmasa da hep yenilgi alıp ve hatta küme de düşse yine desteklerim yine desteklerim,orası başka mevzu... ama inanılmaz iğrenç bi maçtı...

Adsız dedi ki...

bu neyin hırsı ki şimdi? :) umarım birileri senin yıllarca emek sarfettiğin birşeye pat diye balon muamelesi yapmaz..
söylemek kolaydır..yazmak daha kolay..
birde umarım kötü gününde 40 dk sonra yanlız kalmazssın..buda peykan hanıma..:)

peykân dedi ki...

umarım :)
40. dakikasından sonra izleyemedim derken, bu üzülerek izlediğim manasına geliyo burada.pek bakamadım top kaybettikçe ama başındaydım tv'nin.. kaldı ki 40. dakikadan sonra hiç izlemesem hiç bakmasam da bu bi insanın kötü bi durumda yalnız bırakılmasıyla pek aynı değil bence... çünkü üzüntümden canımın sıkıntısından izlememişimdir...
ayrıca ben peykan "hanım"ım.. :) hanımlar takım tutar ama pek izlemez bak ben yine de izlemişim...=)
ayrıca yorumun ardına yazmıştım, ne kadar yenilirse yenilsin isterse 10 yesin 15 yesin ama yine de des-tek-le-rim... :)
Allah kimseyi yalnız bırakmasın... ;)
takım 11 kişidir ayrıca bi de yedekler vardır... kimse desteklemese ve hep eleştirilse dahi yine de yalnız değillerdir... Allah bizleri yalnız bırakmasın sevgili adsız ;) hele ki ben buna dayanamam! o yüzden iyi dileğin için teşekkürler... =)
bu arada aksilazın tavrını da hırsla açıklamana anlam veremedim ben. aksilaz konuşcaktır zaten gerçi...
ve sivaslı mısın???

aksilaz dedi ki...

@adsız
Önce adını yazacaksın cesur yüreklilikle. Laf atmayacaksın ekran arkasından. Bir irtibat mailin olacak ve fikirlere saygı duyacaksın. Can sıkmayacaksın !!!